Använd utsidan för att göra om på insidan

Dags att göra om i rummet men svårt att bestämma vilka färger väggarna ska ha? Sök inspirationen utanför bostaden. Låt Stockholms miljöer inspirera till färgvalet på tapeter och väggar.

Stockholm, staden på vatten. Stockholm kallas också för Nordens Venedig och det är lätt att förstå varför. Vattnet ger ro i sinnet för människan. Att sätta sig vid en vattenkant och höra vågorna rulla in mot land och andas i samma takt är rogivande. Det är då man kan låta tankarna vandra fritt och bli inspirerad av det man ser.

Alla är kreativa på olika sätt

Många säger att de inte är kreativa, men att vara kreativ är inte att kunna måla av den vackra utsikten rakt av. Att vara kreativ kan också vara att man kan i målande ordalag beskriva det inre motivet för någon annan. En person att beskriva det för är en erfaren målare som kan hitta färgnyanser och fixa precis den färg man hittat till sin vägg. Kanske kom nyansen från det röda höstlövet man såg guppa på fjärden? Eller en spirande vårgrönska i kontrast mot det blåa vattnet som målas i ränder på väggen.

Boka en målare som kommer och fixar väggarna i hemmet i nyanserna man funnit. Det kan vara en tapet eller att man målar väggen med målarfärg. När arbetet är klart kan man njuta av rummet och den inspirerande färgnyans man själv hittat i sin inre idérikedom. Som privatperson kan man nyttja ROT-avdraget vilket gör målarens arbete billigare. Mer om måleri på denna hemsida: målarekungsholmen.nu

13 Apr 2021