Dags att byta passersystem till er BRF?

Med ett nytt modernt passersystem till er BRF kan säkerheten ökas och tillträdet göras smidigare för de boende. Välj mellan kod, kort eller mobilstyrning.

Att äga en bostadsrättslägenhet innebär alltid att vara med i en förening - en bostadsrättsförening. Det är föreningen - dess styrelse och medlemmar - som fattar alla beslut kring fastigheten. Många tänker kanske inte så mycket på detta utan bryr sig bara om att de har en bostad. Att gå på möten och vara med att ta beslut vill man helst undvika.

Som tur är finns det oftast andra som är villiga att ta hand om styrelsearbetet. För dem gäller det att göra investeringar som är anpassade efter budget. Det finns säkerligen alltid underhåll som måste göras. Men ibland behöver man också göra större investeringar som kan vara viktiga både för de boendes trygghet och för att föreningen ska fortsätta att vara attraktiv för nya köpare.

Modernt passersystem för BRF

Oavsett om du sitter i styrelsen eller bara är en vanlig medlem så bör du fundera på om det är dags att skaffa ett nytt passersystem till er BRF. De system som ofta finns kvar i gamla fastigheter är i regel varken särskilt funktionella eller säkra. Idag finns så mycket annat att välja på - passersystem som kan ge mervärden.

Med ett nytt digitalt passersystem kontrolleras åtkomsten till gemensamma utrymmen som tvättstuga, källar- och vindsförråd på ett säkrare sätt. Istället för traditionella nycklar som lätt kan komma på avvägar kan man ha system med kodlås, nyckelkort eller styrning med hjälp av mobiltelefon. Kontakta en leverantör för att höra mer.

24 Sep 2022