Dörrautomatik kan göra livet enklare i Stockholm

Dörrautomatik skulle vara en befrielse på många arbetsplatser i Stockholm där människor ofta passerar med mycket i händerna, som restaurangkök och receptioner.

Har du svängdörrar hemma, eller? Tänk så härligt det vore att faktiskt kunna svara ja på den frågan, som ofta ställs lite irriterat när du inte stängt dörren efter dig. Genom att installera dörrautomatik kan den drömmen faktiskt besannas. I alla fall på ett ungefär.

Fast det kanske inte är motiverat att installera dörrautomatik i ditt hem. Det brukar sällan behövas där, såvida inte du har särskilda skäl för att sätta in dörrar du inte behöver hålla upp eller öppna manuellt. Men på platsen där den sura kommentaren om svängdörrarna fälldes, kan det faktiskt vara på plats med ett dörrbyte.

Dörrautomatik ger effektivare arbetsplatser i Stockholm

Särskilt platser där människor ofta passerar med mycket i händerna är dörrautomatik en riktig befrielse. Det kan vara på väg in och ut från ett restaurangkök, eller in till receptionen på ett företag i Stockholm som tar emot mängder av bud varje dag. Att slippa trassla med besvärliga dörrar med händerna fulla skulle uppskattas av både medarbetare och kunder.

Du som vet med dig att det ofta uppstår irritation över dörrar på ditt jobb bör ta ett snack med din chef och se om det inte går att installera dörrautomatik på de besvärligaste passagerna. Du kan också prata med det fackliga skyddsombudet på arbetsplatsen. För era besvärliga dörrar kan faktiskt utgöra en säkerhetsrisk, beroende på vad det är för gods som ska transporteras genom dörren. Läs mer om en bra dörrautomatik här: www.dörrautomatikstockholm.se 

12 May 2022