En målare på Östermalm kan fixa hobbyrummet

Har barnen äntligen flyttat ut? Kan ni nu äntligen göra hobbyrummet som ni velat i flera år? En målare på Östermalm kan omsätta dessa drömmar i verklighet.

Erkänn att vid någon punkt är det dags för barnen att flyga ur boet och klara sig själva. Hur mysigt det än kan vara att ha dem hemma så har ni som föräldrar vid någon gräns gjort lejonparten och bör få koppla av.

Ni förtjänar tillgång till det där rummet som vetter mot öst och har fantastiskt morgonljus. De senaste åren har ni pratat i smyg om hur ni ska göra om det till hobbyrum så fort ungen skaffat eget boende. Där ska ni måla och knyppla och göra töntiga videor som ni lägger upp på Youtube.

Släpp in en målare och börja vägen mot ert hobbyrum

Vad vore en bättre start på att få ett inspirerande hobbyrum än en professionell målare som sätter de rätta färgerna på väggarna. Någon som kan det där med färg och kan utgå från era önskemål och lägga till sin egen erfarenhet. Någon som vet hur färgnyanser skiftar under dagens timmar och med solens gång.

Med en riktigt duktig målare från Östermalm kan ni få den inspiration och kreativa injektion som ett sådant rum förtjänar. Skulle det sedan också fungera att ungen kan sova där när denne är på besök några dagar över jul och nyår så är det en bonus, men inte det viktigaste. (Om det inte passar kan ungen sova på en tältsäng på vinden!)

28 Mar 2022