En takläggare i Göteborg skyddar ditt hus

Ditt hus ska stå emot tufft väder. Takpannor och vindskivor ska inte blåsa bort i vinden. Anlita en takläggare i Göteborg och känn dig trygg när det stormar.

Om du äger och bor i ett hus i närheten av ett brusande hav kan du skatta dig lycklig. Särskilt på sommaren med närheten till salta bad. Men saltstänk på fönsterrutor och vind som pinar takpannor och vindskivor får räknas till lägets nackdelar. Om hustaket har lagts av en yrkesutbildad takläggare kan du förstås känna dig trygg när stormen rasar.

Familjen har köpt ett äldre hus utanför Göteborg och inte långt ifrån havet. Inflyttningen skedde under maj månad och allt var frid och fröjd. Under sommaren har du jobbat runt huset med en del renoveringsarbeten såsom att måla fönster på husets utsida. Hustaket har dock inte fått den uppmärksamhet som det hade behövt.

Takläggare i Göteborg renoverar tak

Vid den första höststormen i oktober, börjar du ana oråd. När du går runt huset en morgon stöter du på takpannor som blåst av taket. Från markplan kan du se att flera tegelpannor på taket blivit snedställda. Du bestämmer dig för att kontakta en firma som sysslar med takläggning i Göteborg. Den takläggare som kommer på besök kommer med goda råd.

Taket behöver renoveras. På taknocken finns spruckna tegelpannor och vindskivorna bör bytas, förklarar takläggaren. Tycker du att vi ska lägga nya tegelpannor eller har du något annat förslag till takbeläggning? frågar du. Om det vore mitt hus hade jag satsat på ett plåttak, säger takläggaren.

2 May 2023