Få hjälp med byggstädning till nya huset

Håller du på att bygga ett nytt hus? Har du byggjobbare som arbetar febrilt på att huset ska vara färdigt? De är riktigt intressant att följa ett hus som blir till, vilket oftast sker i en resande takt. Ibland kan det gå lite väl snabbt och det kan bli fel. Våra svenska byggjobbare ska absolut ha en eloge för att de oftast arbetar hårt och är noggranna, trots att inte alla är det, eller jobbar på det sättet. Det är höga krav på byggjobbarna vad gäller kvalitet på arbetet, men framför allt att det ska gå så fort.

Innan man vet ordet av är de klara och kvar är en byggarbetsplats som är allt annat än en plats med ordning och reda. Det är fullt med damm, bråte, spikar och material som har blivit över. Det är då man behöver en rejäl byggstädning för att kunna gå vidare till nästa moment; själva inredningen.

Få hjälp med byggstädning

I stället för att göra det själv – och göra det halvbra, kan man anlita en byggstädning som gör det minst lika snabbt som byggjobbarna och som ser till att allt är borta på ett, eller möjligen två dygn, beroende på hur många saker det är att ta hand om.

En byggstädning kan vara nödvändig ifall man inte vill bygga in damm, smuts och bråte, och det vill man inte, om inomhusmiljön ska vara riskfri för dem som ska bo där.

Så hittar du en bra städfirma till din byggstädning

Så hittar man en bra byggstädningsfirma? Ska man bara googla byggstädning Stockholm, om det nu är där man behöver en sådan? Finns det fler viktiga kriterier att ta hänsyn till?  Vad ska man titta på när det kommer till att välja en bra byggstädningsfirma? Här är det ju inte utbildning eller certifieringar. Att arbeta med städning innebär att man får den utbildning som man behöver på företaget. Där lär man sig det som krävs för återvinning och hur man gör sig av med naturfarligt material på ett säkert sätt. Här listar vi de viktigaste. 

1. Ansvarsförsäkring

Ett seriöst företag bör alltid ha en egen ansvarsförsäkring. Skulle en olycka ske, ska det aldrig gå på kundens försäkring. Och alla seriösa företag är medvetna om att en olycka kan ske så lätt och är förberedd på det.

2. Nöjd-kund-garanti

Ett seriöst företag ser till att deras kunder är nöjda innan de är klara och många har just därför garantier på sina tjänster.

3. Offert och goda referenser

Offerter ska vara så noggranna det bara går, och ska baseras på den omfattning och beräkningar som är så realistiska det bara går. Här är det mycket viktig med referenser, och ett rykte om sig om att leverera det man har kommit överens om.

4. Skyddskläder och trygghet för personal

Här visar de olika företagen hur seriösa de är genom att ta vara på sin egen personal. Personalen är ju ett städföretags bästa produkter, vilket innebär att de ska bara så skyddade det bara går på en byggarbetsplats.

17 Jun 2018