Fantastisk mäklare, i fantastiska Farsta

Farsta är faktiskt ett fantastiskt ställe att bo. Det vet ju du som bor där, men de som funderar på att köpa din bostad måste ju också förstå det. Det kan en bra mäklare hjälpa dem att förstå.

Bor du i Farsta, men ska nu sälja din lägenhet eller ditt hus? Vilken tur för alla som vill köpa, då får de ju en möjlighet att bosätta sig på ett riktigt bra ställe. För Farsta är en riktigt bra stadsdel att bo i. Farsta har nämligen det mesta. Närhet till city och till naturen. Nära till lugn såväl som stadspuls. Det finns gott om affärer, skolor och fritidsaktiviteter. Farsta gård lockar med sina mysiga omgivningar och Magelungen med solstrålarnas vackra speglingar i vattenytan.

En mäklare med förmåga att förmedla

Ska du sälja din bostad behöver du anlita en mäklare som kan förmedla allt detta fantastiska till de potentiella köparna. De måste få förstå vilken bra plats det är att bo på. Kanske ska mäklaren även kunna lite om historian kring platsen. Visste du till exempel att innan 50-talet fanns mest jordbruk, skog och så några torp i området? Sedan började flerfamiljshus att byggas och 1960 hände två stora saker. Då invigdes nämligen dels Farsta centrum och dels tunnelbanestationen Farsta. Köpcentret har varit en av Stockholms ledande centrum och tunnelbanan stannar här än idag.

Så ska du sälja, hitta en mäklare som kan förmedla Farsta på bästa vis. För Farsta är ju faktiskt helt fenomenalt fantastiskt, eller hur?

28 Feb 2022