Fastighetsboxar har många fördelar

Funderar ni på att installera fastighetsboxar i ert hus? Ta då hjälp av ett företag med egen tillverkning. Då kan ni få ett system som passar er perfekt.

Fastighetsboxar underlättar för brevbäraren men har också flera fördelar för de boende. Dels slipper man oljudet som ofta uppstår då posten levereras genom brevinkastet i dörren. En annan fördel är att postboxar gör det möjligt att få tjockare brev och mindre paket levererade till postboxen. Vilket gör att man sparar tid eftersom man slipper bege sig till ett utlämningsställe.

Genom att skippa brevinkast i dörrarna och i stället använda sig av postboxar försvårar man för tjuven. Likaså blir bostaden mer brandsäker eftersom en säkerhetsdörr utan brevinkast bättre kan stå emot brand och farlig rök. En annan fördel är att inomhusklimatet ofta blir bättre eftersom man slipper draget från brevinkastet.

Viktiga saker att tänka på då man väljer fastighetsboxar

Fastighetsboxar används så gott som dagligen. Därför lönar det sig att satsa på kvalitet men också välja ett system som är helt anpassat efter fastigheten och de behov som man har. Det finns företag som är specialiserade på fastighetsboxar och som har egen tillverkning. Då kan man välja både ytskikt och färg. Men också andra detaljer som snedtak och utdragbart bord. Det sistnämnda underlättar för brevbäraren när denne ska sortera posten.

Vill man inte montera postboxarna på väggen kan man i stället placera systemet på ett underrede. Vissa postboxar går även att koppla till ett elektroniskt låssystem. Det innebär att man kan använda samma blipp till postfacket som till ytterdörren. Mer om fastighetsboxar på denna sida: https://www.fastighetsboxar.net/ 

9 Jan 2023