Fastighetsskötsel för privatpersoner i Göteborg

Har man fastigheter som tar tid att sköta eller tar hand om en fastighet på annan ort, då kan det vara skönt att ta hjälp med fastighetsskötsel i Göteborg.

Kristian hade blivit överlycklig när han och hans syskon fick ta över familjegården utanför Göteborg. Den var vacker och hade massor av rum vilket gjorde att alla fick plats när det var familjeträff. Förutom det stora huset fanns ett uthus omgjort till två lägenheter. Trädgården var enorm. Badbryggan med tillhörande båthus utnyttjades flitigt under somrarna.

Det var inte förrän sommaren kom som Kristian insåg hur mycket jobb som krävdes för att hålla egendomen i gott skick. Systern Elin bodde i norra Sverige och kunde inte komma ner särskilt ofta. Brorsan Alex var vd på ett företag och hade väldigt lite tid. Så det mesta hamnade på hans lott.

Ta hjälp med fastighetsskötsel

Att det huvudsakligen hade blivit Kristians ansvar var inget som hade gjort syskonen oense, snarare tvärt om. Både syskonen hade sagt att de gärna delade på betalningen för att någon skulle ta hand om skötseln. Brodern Alex hade skickat en länk till ett företag som jobbade med fastighetsskötsel i Göteborg.

Kristian kontaktade företaget och bokade in ett möte i huset för att visa vad familjen behövde. Det viktigaste var skötsel av trädgården på sommaren och snöröjning på vintern. Något som företaget kunde stå till tjänst med. Kristian beställde dessa tjänster samt bortförsel av sopor under de månader som de besökte huset mest. Nu kunde han andas ut och njuta av huset igen. Mer om fastighetsskötsel hittar du här: fastighetsskötselgöteborg.se

11 Mar 2023