Flytta in i ditt nyckelfärdiga hus idag!

Du har sett alla hus mäklaren har att visa, inget har fallit dig i smaken. Ska man bara köpa en tomt och bygga själv? Vad kan du om husbyggen? Du behöver inte kunna något med nyckelfärdiga hus.

Suck. Bostadsköerna har blivit abnormt långa, som det ser ut nu så får du ett boende när du är 90 eller redan bär träfrack. Du har lite pengar sparade och du har tänkt på att köpa tomt och bara bygga ditt egna hus. Problemet är förstås att du inte kan något om att bygga hus. Visserligen kan du lära dig allt via böcker och internet idag, men då kommer du behöva spendera alla vakna timmar med att studera, och du har ett jobb att sköta och eventuellt en familj att ta hand om. Sen gör det ju inget om man hinner sova en blund då och då. Din räddning är nyckelfärdiga hus!

Nyckelfärdiga hus – allt du gör är att flytta in

Med nyckelfärdiga hus så kommer erfarna byggledare sköta allt jobb med att bygga ditt slott. Enplans, tvåplans, exklusiv villa – inga problem. Det kommer att ordnas med en järnkoll på utgifterna och du kommer till och med få golvet lagt, väggarna tapetserade, tvättmaskinen, torktumlaren och diskmaskinen installerade, och givetvis ser de även till att vattnet rinner. Allt du behöver göra är att sätta in de möbler du vill ha och flytta in din lekamen i din nya borg. Du löste det! Flytta in i ditt nyckelfärdiga hus!

22 Mar 2022