För villa eller flerfamiljshus

Alla hus behöver både översyn och omtanke. Det kan vara du som tar hand om din villa eller ditt fritidshus. Men det kan även vara ett företag som specialiserat sig på fastighetsskötsel.

Du kan helt enkelt inte vara överallt och ta hand om allting samtidigt. Det märker du om inte annat när du köper ett flerfamiljshus. Plötsligt dyker det upp saker som du inte ens vet vad det är. Eller som ska ordnas direkt, även fast att du inte har tid. Då kan du anlita ett företag som arbetar med fastighetsskötsel. Ett smidigt sätt att få loss tid som du kan använda precis hur du vill. Kanske vill du använda tiden till att få fokusera på andra saker än att ständigt ha en hel lista med alla sysslor som du måste göra.

Gör det som du är bäst på

Om du har tvåhundra kronor i timmen på ditt jobb, och det tar dig fem timmar att städa ditt hus så är det billigare om du anlitar proffs som förvisso tar trehundra kronor i timmen, men som också städar rejält mycket snabbare och bättre än vad du gör. Överväg då att anlita ett företag som arbetar med fastighetsskötsel. Men när det gäller lösningar för fastighetsskötsel av ett flerfamiljshus, så brukar dock inte städningen vara den punkten som man startar med. Då kan det istället handla om att ta hand om de boende genom att sköta reparationer och felanmälningar, samt allmänt vara den som har koll på hela huset. En trygghet för hyresgästerna.

15 Jun 2021