Golventreprenad kan allt om golv i Dalarna

Beroende på vart det nya golvet ska ligga väljs materialet ut. Golventreprenad i Dalarna kan se om de kan lägga ett vanligt golv eller om det krävs mer.

Kontoret skulle få en makeover, bland annat genom att lägga ett nytt golv. Det gamla hade hack och märken och gav inte ett bra intryck. Så de börjar fundera på hur golvet ska se ut och vilket material de ska välja. Allt för att få ett snyggt golv som inte låter när man går på det.

Ingen av de som jobbade där kunde något om golv, så de beslutade sig för att be en golvläggare komma till kontoret och hjälpa dem med att välja rätt. Chefen tog kontakt med ett företag som kunde skicka en golvläggare, och de hade även möjlighet att lägga golvet på kontoret.

Golventreprenad i Dalarna gjorde ett bra jobb

Golvläggaren från en golventreprenad i Dalarna kom och tittade på kontoret, som hade flera olika områden. Ett var kontor där de tog emot bokade kunder. En disk för att ta emot kunder och hjälpa dem. Till sist var det området där kunderna kunde sitta och vänta på sin tur. Han hade fått indikationer på vad de önskade och lade det till sina anteckningar.

Golvläggaren förklarade att de kunde använda sig av olika golv. Kontoren kunde ha vanliga golv med speciella skydd för att inte skadas av stolar. Ute vid disken och där kunderna befann sig krävdes ett golv som klarade mer slitage. Han visade dem golv att välja bland, och när de bestämt sig gjorde de upp när golven skulle läggas in. Hör av dig till duktiga golvläggare här: golventreprenaddalarna.se

22 Jul 2022