Golvläggare i Leksand inte unikt – men viktigt

Det kan vara svårt för en golvläggare i Leksand att göra sig ett namn eftersom staden är så förknippad med hockey. Men alla städer behöver golvläggare.

De flesta kanske främst förknippar Leksand med hockey. Det är trots allt en klassisk hockeystad med stolta anor inom sporten. Men det vore att tänka lite för snävt att inte vidga sina vyer mer. Leksand har väldigt mycket mer att erbjuda än män som åker skridsko och försöker få in en puck i ett litet mål. Som golvläggare till exempel. De har trots allt golv i Leksand. Det är inte isbanor i alla byggnader. Folk har inte is som underlag i sina bostäder, på kontoret eller i skolorna. Man har golv. Precis som i alla andra svenska städer. På så sätt är Leksand inte unikt. Vad som inte heller är unikt, men däremot helt nödvändigt, är just det faktum att det finns golvläggare i Leksand.

Golvläggare för alla ändamål

Det är mycket som möjliggörs tack vare golvläggare. Du får möjlighet till ett riktigt golv i din bostad. Ett golv som du kan lägga mattor och ställa möbler på. Ett golv som du kan ta dig fram på utan att behöva snöra på skridskorna. Som inte bidrar till en outhärdlig kyla i varje rum i huset. Det räcker med isen som finns i Tegera Arena. Men även där skulle en golvläggare kunna aktivera sig. Tröttnar man på att spela ishockey i Leksand och vill spela landhockey istället är det bara att lägga golv på arenan istället.

16 Apr 2022