Golvslipning ger din bostad i Stockholm ett lyft

Har du en äldre parkett som börjar se sliten ut? Byt inte ut ditt gamla slitna golv i Stockholm i onödan. Ta först reda på ifall du kan anlita någon som kan utföra en golvslipning av ditt golv.

Ett gediget golv är mer än ytan du kan se. Och ibland kan det nästan chocka hemägare när de får se vilken stor skillnad det blir på ett parkettgolv efter att det är slipat och behandlat. Har du också ett parkettgolv som du behöver göra någonting åt? Kanske har du funderar över ifall du ska byta ut golvet helt och hållet, men du vet vilka kostnader det innebär och du tycker ju verkligen om golvet egentligen. Det du då kan göra är att kontakta en firma som jobbar med parkettslipning av golv i Stockholm, så kan de ta en titt och bedöma ifall golvet går att rädda eller ej.

Laga först och anlita golvslipning sen

Vissa typer av golv, som exempelvis en fiskbensparkett, har en tendens att gå sönder med flagor. Om du tänker dig att utföra en golvslipning av ditt golv så kan du först laga golvet. Det finns en mängd olika tekniker där du kan få ett golv där det inte syns att en lagning är utförd.

Och när parkettslipningen är färdig, samt en ytbehandling är lagd, så är det plötsligt omöjligt att kunna ana att det är ett golv som en gång i tiden var repigt, fläckigt och trasigt. Det är som magi.

10 Nov 2021