Imponera på grannarna med fasadmålning i Stockholm

Eftersom det är helt klarlagt att man har det snyggaste huset i stadsdelen behöver det också synas att så är fallet. Satsa på fasadmålning i Stockholm.

Det är trevligt att veta att man är bäst. Vi känner alla till den känslan. Som stolt husägare får man tyvärr ofta arbeta ganska hårt för att behålla förstapositionen. Det verkar som att alla är ganska intresserade av att skaffa de senaste tillbehören och lägga nytt tak och bygga carport och allt möjligt?

Ett säkert sätt att imponera och samtidigt öka värdet på din kära bostad är faktiskt att satsa på en så enkel sak som fasadmålning. Ingen verkar ha målat sitt hus än i år så här finns dessutom chansen att bli årets trendsättare. En nymålad husfasad i Stockholm signalerar välstånd och omtanke.

Vad gäller vid fasadmålning?

Först och främst använder man förstås professionella målare. De har byggnadsställningar. De har färg. De har redskap. De har erfarenhet och utbildning. De har inte semester. Iallafall inte medan de målar ditt hus. Det kommer att gå på halva tiden mot om du hade gjort jobbet själv och – ärligt talat – resultatet blir mycket bättre.

En bra sak att veta är att du inte ska göra som Gustavsson. Ja han, två kvarter bort med stora vita villan. Han ville ha en blå villa och det fick han. I en månad, tills kommunen sa ifrån och han fick måla om allt igen. Ändra färg går, men då måste det godkännas först. Lycka till och grattis till förstaplatsen.

28 Jun 2023