Installera en egen badmöjlighet

Den turkosglänsande poolen i trädgården där man kan lata sig varma dagar är nog något som de flesta drömmer om. Idag finns det många olika möjligheter att skapa sin egen pool i trädgården.

När man bestämt sig för att man ska göra slag i saken och skaffa sig en egen badmöjlighet i trädgården så får man börja med att fundera över vad man vill ha och när man vill använda den. En stor pool som man kan simma i är härlig under sommaren men går inte att använda under resten av året. Väljer man en bubbelpool eller badtunna så kan man bada hela året, men det kanske inte är lika roligt för barnen under sommardagarna. Kan man så går det förstås att välja båda två, men för många är det en begränsning på ett val som gäller.

Två i ett

Vill man bygga pool med flera möjligheter i en så finns det pooler som har en bubbelpool integrerad i den större poolen. Eller så kan man sätta bubbelpoolen precis vid sidan om den andra, för att spara plats. Det finns också många olika sätt att bygga på, där man kan välja mellan en färdig form som bara sänks ner i jorden eller en uppmurad form som man täcker med en poolduk, eller som man sätter mosaik eller kakel på. Det finns även en hel del andra idéer där man kan gräva ner en enklare ovanjordspool eller till och med en container. Allt för ett billigare alternativ.

20 Mar 2021