Kika in hos mäklare i Kumla

Visst är det kul att titta på lediga hus även om man inte tänkt flytta. Vem vet vilka möjligheter som kan dyka upp när man kikar in hos en mäklare i Kumla.

Kerstin och Benjamin var ute på biltur och bestämde sig för att åka in och fika i Kumla. De bodde i närliggande Örebro men visste nästan ingenting om grannorten. De blev överraskade över att det var så stort som det var. På väg tillbaka till bilen passerade de ett fönster där bilder på hus visades.

Nyfikenheten hade väckts och de gick in. Mäklaren var hjälpsam och svarade nogsamt på deras frågor. Benjamin undrade vad man kunde göra i Kumla och hon vände på det genom att fråga vad de gillade. Båda var naturälskare och gillade att vandra och cykla när de hade ledig tid.

Mäklare startade en kedjereaktion

Mäklaren lyste upp och berättade om flera naturområden som var perfekta för vandring. När det kom till cykelaktiviteter var Kumla helt rätt. Där fanns allt från cykelleder till downhill- och mountainbikeleder. Efter aktiviteterna kunde man vila ut vid Djupadalsbadet som hade inomhus- och utomhusbassänger, gym och relax.

Benjamin var eld och lågor när de kom tillbaka till bilen. Han hade alltid velat cykla downhill. Här kunde man lära sig den teknik som skulle göra det enklare att bemästra cykeln. Helt plötsligt hade de, utan att ha noterat det, börjat fundera på vilket hus de kunde tänka sig av dem de sett hos en mäklare i Kumla.

1 Jun 2022