Kreativ arkitekt i Östersund

För att starta ett husbygge från grunden behöver man ritningar. Då kan en professionell arkitekt i Östersund anlitas för att skapa det perfekta drömhuset.

Annika och Aron hade länge haft en dröm om att köpa hus i Östersund. Båda älskade att både vandra och åka slalom, vilket gjorde platsen perfekt. Nu hade barnen flyttat ut och de behövde inte sitt stora hus längre. Det var då de insåg att det var dags att förverkliga drömmen som vilat länge.

Båda jobbade fortfarande. Aron var författare och Annika var chef på en bank hemma i stan. Han kunde jobba överallt medan Annika inte ville byta jobb. Under tiden som de grubblade hade de anlitat en arkitekt. På så vis forkortade de husprocessen en hel del då anmälan om bygglov även skulle in.

Arkitektens fantastiska arbete

De åkte upp till Östersund för att ha ett möte med arkitekten. Ritningarna var klara och det var viktigt att de godkände dem innan ansökan skickades in. Det han ritat var ett suterränghus med tillhörande garage. Öppen planlösning vid vardagsrum och kök. På nedre botten fanns två sovrum, vardagsrum och kök.

Övervåningen hade sovrum med tillhörande badrum och två kontor. En dubbeldörr ledde ut till verandan. Alla rum med magnifik utsikt. Anton skulle bo i huset och Annika skulle komma upp när hon var ledig. I stan skulle de skaffa en lägenhet där Anna bodde under veckorna, och även Aron givetvis när han kom på besök. Ett perfekt arrangemang, då de visste att snart skulle de bo tillsammans permanent igen. Kom i kontakt med en arkitekt via denna hemsida: karnvirke.se

3 Jul 2022