Kvalificerad flyttfirma i Täby

I hemmet finns ofta ägodelar som man är extra rädd om. Då är det viktigt att känna sig trygg med den flyttfirma i Täby som man anlitat för transporten.

De hade tjatat och tjatat på tant Märta om att få hyra in en flyttfirma i Täby då hon skulle flytta till ett boende. Hon var envis som synden och ville att hennes barnbarn skulle ta hand om alla saker då de var av stort värde. Tänk om de gick sönder. Det spelade ingen roll hur mycket de försökte, hon gav hon sig inte.

På boendet skulle hon ha en egen lägenhet där hon kunde ta hand om sig själv. Men hjälpen var nära om hon skulle behöva den. Något som var viktigt för familjemedlemmarna som inte bodde i samma stad. Till sist hade sonen ringt upp en flyttfirma när han var på besök. Han hade satt på högtalarfunktionen så att även Märta kunde vara med i konversationen.

Flyttfirma fick uppdraget i Täby

Först hade Märta varit skeptisk till samtalet men hade av någon anledning fattat tycke för personen vars röst kom ur mobilen. Denne förklarade att de var mycket noga med att packa allt säkert och allt var försäkrat under hela resan. Så att det blev bra gjort var lika viktigt för deras flyttfirma i Täby som för henne.

Som resultat av det samtalet bokades flyttfirman in. Den hade nu packat och fyllt flyttbilen med hennes saker. Hon hade övervakat allt, vilket inte kunde varit lätt för flyttpersonalen. Senare stod hon i nya lägenheten och försäkrade sig om att varje sak som packades upp var hel. När det var klart sa hon: “Vilken tur att jag krävde att flyttfirman skulle ta hand om allt.”

11 Jul 2023