Lockad av mäklare från Södermalm

Man måste inte flytta långt. Ibland kan en kort flytt från en förort till Södermalm vara som att flytta till en helt ny plats. En mäklare kan hjälpa till att hitta den perfekta lägenheten.

Kajsa hade bott hela sitt liv i förorten och längtade efter att bo i stan. Kunna sätta på sig ytterkläderna och vandra rakt ut bland butiker och restauranger utan dessa ändlösa resor med pendeln för att komma till jobbet och hem igen.

Så sprang hon på Sofia, en kompis som pluggat till mäklare och nu jobbade på Södermalm. Kajsa frågade skämtsamt om hon inte hade en lägenhet som skulle passa henne. När Sofia svarade ja, skrattade hon nervöst men blev mot sin vilja nyfiken och ville se.

En vacker stadsdel visad av mäklare

Hon skulle träffa mäklaren Sofia på ett kafé på Södermalm. Kajsa var tidig och njöt av att sitta och titta på människorna som passerade. Hon kunde definitivt vänja sig vid detta. Sofia kom, och efter en stund gick de upp till lägenheten som låg strax intill.

Förvånad insåg hon att det här faktiskt inte var en omöjlighet. Visst var det dyrare med lägenheter i stan men med besparingarna och försäljningen av den egna lägenheten skulle det faktiskt gå.

Efter en veckas betänketid ringde hon upp Sofia och tackade ja. Sofia skulle hjälpa till med försäljningen av Kajsas lägenhet, med försäljning, visningar och sådant. Det kändes bra. På så vis kunde flytten och försäljningen koordineras på ett bra sätt. Läs mer om mäklare på denna webbsida: mäklaresödermalm.com

24 Dec 2021