Målare från Stockholm gör allt

Att anlita en målerifirma kan innebära mer än att sätta färg på tillvaron. Det finns målare från Stockholm med en betydligt bredare meny att erbjuda kunderna.

När Anders och Berit skulle göra en stor renovering hemma hade de gjort en lista på vilka företag de skulle kontakta för offerter. De behövde flera yrkesgrupper som målare, golvläggare, snickare och elektriker för att kunna iordningställa allt de ville göra. Berit skulle börja med företagen då hon hade kommande dag ledigt.

Anders hade knappt kommit till kontoret innan han fick sms från sin fru där hon bad honom ringa henne, vilket han gjorde. Det visade sig att hon hittat ett företag, eller rättare sagt ett måleri, som kunde göra alla de saker som de önskade. Snacka om otroligt. De enades om att be någon från företaget komma på besök.

Målare med många färdigheter

Veckan därpå kom en av de anställda för att tillsammans med dem se över vad paret önskade. Efter det skulle densamme göra en offert på hela jobbet och skicka till dem. Berit bad honom att ta med rotavdraget så att de kunde se hur den faktiska kostnaden skulle bli för både jobb och material.

Att få målare och andra hantverkare från Stockholm gjorde fakturan så mycket bättre. Dessutom visade det sig att de var mer effektiva då de överlappar varandra på ett mycket smidigt sätt. Renoveringen gick betydligt smidigare än de hade kunnat hoppas på och de skulle definitivt rekommendera företaget till vänner och bekanta. Se till att du anlitar en målerifirma av klass, så som denna: www.skondalsmaleri.se

14 Oct 2022