Mäklare med många tjänster på Hisingen

Att ta hjälp av en mäklare på Hisingen kan innebära att man antingen ska köpa eller sälja sin bostad. Eller så ska man kanske sälja en tomt där någon kan bygga.

Niklas hade under en tid letat efter ett hus att bygga. Tomten hade han redan. Men han hade inte kunnat bestämma sig. Det visade sig dock att det var tur, för ödet ville annorlunda. Från ena dagen till den andra hade han träffat sin livskamrat. Eva bodde utanför Stockholm och hade ett toppjobb i stan.

Av den anledningen kom det inte som någon överraskning att hon inte kunde tänka sig att flytta till Göteborg. Inte för att hon hade något emot staden, men hon älskade jobbet på en av de största advokatbyråerna i Stockholm. Så istället för att leta efter hus att bygga, fick Niklas hitta en mäklare som kunde sälja tomten.

Mäklaren gjorde lysande affär

Först kändes det bedrövligt att sälja tomten. Men det visade sig att Evas familj hade en släktgård hon skulle ta över. Ett riktigt fint hus vid havet. Han kunde inte önska sig mer. Niklas hittade en mäklare som kändes rätt. Denne hade massor av idéer gällande hur han skulle kunna sälja tomten för ett bra pris.

De tittade på tomten och mäklaren berättade att de skulle inkludera några olika husidéer i annonsen. Några träd skulle sågas ner och sly tas bort. Allt för att underlätta för den kommande tomtägaren. När allt var ordnat kände Niklas sig nöjd. Han kände på sig att det här skulle gå bra.

10 Jun 2022