Målare i Älvsjö sätter färg på hela stan

Bygger du nytt hus i Stockholm och söker bra hantverkare? Eller drömmer du om nya tapeter men drar dig för att sätta upp dem själv? Låt en målare i Älvsjö hjälpa till!

Är du trött på ett vitt och opersonligt hem utan vare sig särskilt mycket mysfaktor eller charm? Då kan lite ny färg på väggarna göra susen. Att måla om ett rum eller två hemma kan tyckas verka hyfsat enkelt, men faktum är det kräver lite mer än många tror. Underarbetet är viktigt - kanske t.o.m. det allra viktigaste. Utan ett noggrant och välgjort underarbete kommer nämligen inte slutresultatet att bli speciellt bra. Bra verktyg, rätt teknik samt färg och spackel anpassat efter ändamål och väggtyp spelar också stor roll. Genom att anlita en professionell målare undviker du tråkiga missar och kan istället glädjas åt att få ett riktigt tjusigt slutresultat. Är du bosatt någonstans i Stockholm, finns t.ex. många duktiga målare i Älvsjö att välja mellan. Bor du norr om stan? Inga problem. Så gott som alla målerier är flexibla och tar sig förstås dit där kunderna finns.

Olika typer av måleritjänster

En målare har många färdigheter att skryta med och kan stå till tjänst med en hel del annat förutom att sätta färg eller tapeter på inomhusväggar. Exteriöra måleriarbeten såsom t.ex. fasadmålningar, staket och verandor är populära att leja bort till en målare eftersom de tar mycket tid och ofta är ganska omfattande. Målning av trappor, fönster och snickeridetaljer är också sådant som många helst slipper att göra själva. Önskar du kanske hjälp med något mer kreativt? Som en häftig väggmålning eller ny färg på köksluckorna? Hör av dig till ett måleri och låt dem hjälpa till att sätta mer färg på din tillvaro.

Glöm inte ROT-avdraget

Att leja bort målerijobb kostar naturligtvis en slant mer än om du skulle göra det själv. Men det behöver faktiskt inte bli så dyrt. För du har väl koll på att ROT-avdraget även gäller för just måleritjänster? Tack vare det avdraget, kan du få ned kostnaden med upp till hela 30%. Du behöver oftast inte ordna med något kring det själv, utan i de flesta fall sköter måleriet allting som rör avdraget åt dig. När fakturan sedan kommer är allting redovisat och klart, och du slipper rodda med det i din nästkommande deklaration. ROT-avdraget gör inte materialkostnaderna billigare, men däremot får du betala ett lägre pris för arbetstimmarna. Vi rekommenderar denna webbplatsen: https://www.målareälvsjö.se

20 Apr 2020