Minska risken för miljöstörningar genom att borra brunn

Det renaste och mest näringsrika vattnet finns tillgängligt djup ner i berggrunden. En stor trygghet och hälsokälla finns på din egen fastighet, under din egen uppsikt, fri att borras fram.

Vill du vara säker på att du har det renaste och mest näringsrika vattnet till din familj så ska du borra djup ner i berggrunden på din egen fastighet. Tänk att ha total uppsikt över din egna brunn och därmed miljöpåverkan och ständig, nära tillgång till detta livgivande mirakel för dig och din familj. Det är en mycket god investering att borra en egen brunn och kanske ska du redan borra för bergvärme - passa då på att slå två flugor i en smäll. Tvekar du eller funderar du och har inte fattat ditt beslut. Ta kontakt med en erfaren entreprenör för just brunnsborrning och räta ut alla dina frågetecken.

Låt en och samma entreprenör göra hela jobbet

Sök upp en erfaren och trygg entreprenör med mångårig erfarenhet av just brunnsborrning så kan du med gott samvete lämna över hela projektet och veta att det blir utfört på bästa möjliga vis. Anlitar du samma entreprenör på en så kallad totalentreprenad så kan du dessutom få garantier på hela projektet vilket är en stor fördel och trygghet - en bra investering helt enkelt. Har du svårt att hitta en entreprenör så kontakta gärna Geotec som är landets största sammanslutning av fristående borrentreprenörer. Denna typ av företag är ofta familjeföretag, där kunskapen gått i generationer och där service och kundrelationer är av högsta intresse för alla anställda i företaget. Som alltid - ta gärna in offert från flera leverantörer och se till att de innehar F-skattsedel.

Bygger nytt med egen brunn

Har du köpt en fastighet som inte är kopplad till det kommunala vattennätet så är det en självklarhet att borra egen brunn. För en egen dricksvattenbrunn behöver du borra djup ner i berggrunden. Det innebär att det behövs starka och gärna moderna maskiner som klarar av att jobb på ett sådant djup. Du bör då anlita en entreprenör som har god kunskap om hur grundvattnet rör sig och som äger denna typ av utrustning. Anlita en expert för brunnsborrning till exempel i Stockholm och var trygg med att du slipper föroreningar från regn, avlopp eller kemikalier. Du kan därmed lita på att det friska grundvattnet som sipprar ut ur bergets porer och sprickor är helt rent och det bästa du kan servera din familj.

1 Apr 2020