När du önskar dig ett nytt hus

Tänk dig att du flyttar in i ett helt nytt hus. Allt som finns i huset finns där för att du har bestämt det så. Det finnns inte ett trappsteg, eller en tröskel som inte finns där för att du har bestämt så. Alla material har du fått vara med och bestämma, alla färger, all inredning och konstruktion. Det är inte alla förrunnat att få det på det sättet. Ett drömhem kan vara det som uppfyller alla ens önskemål. 

Eller vill du hellre ha ett sommarhus?

Om du inte vill ha det drömhemmet som din permanenta bostad, kanske du vill ha det som ditt sommarhus? Då får du åka dit och avkoppling och vila? Att få inreda sitt sommarhus precis i de färger och inredningar som du önskar kan ge en enorm tillfredsställelse. Tänk att få bestämma vara altanen ligger i för väderstreck och hur stora panoramafönster som du vill ha mot havet. 

...eller en skidstuga?

Eller du kanske inte är så pigg på ett sommarhus, utan vill hellre ha en skidstuga som du kan åtka till på vintrarna för att kunna åka nerför med skidorna på? TÄnk att få bygga en stor skidstuga som du kan ta dina vänner till, tända brasan på kvällarna när man har stått på skidorna hela dagarna. Bada bastu och äta och dricka gott efter en hel dag i backarna. 

Varför inte anlita Flodds Trähus till drömhemmet?

Som du ser är drömmarna många och möjligheterna att förverkliga drömmarna är nästan lika många. Väljer du ett hus från Floods Trähus, som är en hustillverkare i Stockholm, kan du förverkliga just din dröm om ett hem, sommarstuga elelr skidstuga. Att beställa ett drömhem av dem, innebär bland annat att delarna till huset kommer prefabricerade och i delar som byggs samman på platsen som du har för huset.

Har du tillgång till en tomt, har du möjlighet att få huset byggt just på den platsen, och med den husgrund som passar för den tomten. Har man en kuperad tomt kan en grund på plintar vara bäst, eller om tomten är någorlunda platt kan du gjuta en betonggrund för tomten. 

För dig som vill ha hus i Stockholm eller Uppsala

Vill du ha ett drömhem nära Uppsala eller Stockkholm finns Floods Trähus nära. Om du anlitar ett företag som arbetar nära din adress har du lättare att komma i kontakt med dem, som förstår villkoren för att bygga i det området.

6 Nov 2018