Porttelefon är ett säkert kort

Med hjälp av en porttelefon kan du skapa en trygghet runt dig och en säkerhet när det gäller att obehöriga ska ta sig in i ditt hus. Du släpper helt enkelt inte in någon obehörig i porten.

Ditt hem borde vara din borg. Det vill säga en plats där du känner dig trygg och kan få vara ifred precis när du vill. Det innebär att du inte vill ha människor som inte ska vara där springandes i din svale eller i huset. Du och de andra hyresgästerna ska kunna känna er trygga varje dag och alla nätter. Samtidigt vill du att dina vänner ska känna sig välkomna och även de uppleva en trygg och säker miljö hemma hos dig, eller hur? Med en porttelefon kommer du närmare den sanningen. Bor du i en bostadsrätt kan du ta upp frågan på ett möte och annars får du ta upp det med din hyresvärd. Önska kan du ju alltid även om hen inte kan eller vill tillmötesgå dig.

En porttelefon är ett bevis på att det är lite högre säkerhet i huset

För att du ska kunna få en porttelefon installerad tar du kontakt med en firma som arbetar med passersystem. Då kan du samtidigt kanske få ett bra pris på att byta hela ert nyckelsystem till ett som är helt elektroniskt. Det är mer modernt att ha det istället för de gammaldags nycklarna som trots allt fortfarande existerar på marknaden. Ett elektroniskt system är lättskött och kan hanteras på distans om det skulle uppstå problem.

27 Mar 2022