Relining Stockholm - ett bra alternativ!

Dags för ett stambyte i Stockholm och allt vad det innebär? Ett stambyte innebär att man har en tid framför sig fylld av problem. För att kunna byta ut stammarna inne i fastigheten - eller i villan, om du är privatperson - så måste man gå genom badrumsväggarna och vissa golv. Det handlar om ett projekt som kan ta några månader.

En BRF i Stockholm kan tvingas leva spartanskt och exempelvis dela dusch och toalett under en viss tid. Dessutom är ett stambyte dyrt. Det man ska vara medveten om är att det idag finns ett bra alternativ till ett stambyte. Detta i form av en relining i Stockholm.

Vad är då en relining i Stockholm? Man kan förenklat säga att det handlar om att gjuta nya stammar inuti de befintliga. Anlitar du ett företag för relining i Stockholm så kan de anställda där gå in i stammarna - utan att riva väggar och golv - och spruta in epoxiplast i dessa. Plasten i fråga härdar och detta innebär att man får nya stammar på insidan av de befintliga stammarna. Det fina med en relining i Stockholm är att det handlar om ett projekt som tar några dagar och om att det dessutom är avsevärt mycket billigare än ett stambyte. Att man utöver detta slipper se sitt hem förvandlas till en byggarbetsplats är ytterligare en enorm fördel.

Hitta rätt företag för en relining i Stockholm

Det är alltså långt ifrån en slump att relining kommit att bli ett väldigt populärt alternativ till ett stambyte. Men, det finns också saker att tänka på. Populariteten i kombination med att tekniken är relativt ny har gjort att många nya företag riktat in sig på området. Vissa av dessa håller inte den klass man har rätt att förvänta sig.

Ska man ge ett tips i detta så handlar det om rutin och erfarenhet. Hur länge har företaget erbjudit relining som tjänst - och kan man ge referenser från tidigare kunder, gärna långt bak i tiden? Kolla även upp exempelvis med Skatteverket och Kronofogden om det finns några anmärkningar där. Som beställare ska du även se till att garanti finns i avtalet. En relining i Stockholm ska hålla i - minst - 30 år.

20 Oct 2022