Renovering av källare i Stockholm

Vad är det som skiljer sig mellan en källarrenovering och övrig renovering av ditt hus i Stockholm? Och vad är det som du ska tänka på när du ska renovera din källare? Här är tips för dig.

Är det dags för en källarrenovering? Har du tröttnat på att gå ner i källaren och känna att du kommit till en annan värld, och dessutom en värld som du helst lämnar så fort som möjligt? Då kan det vara dags att satsa på en källarrenovering i ditt hem i Stockholm. Men är det samma sak att renovera i en källare som att renovera i övriga huset? Svaret på den frågan är: nej. Det finns en hel del som du måste tänka på när du ska renovera din källare. Sådant som du inte ens behöver fundera över när det gäller ovanvåningen, eller markplanet.

Källarrenovering som blir perfekt

En källare är en del av huset som är nedanför marknivån. Det innebär att ytterväggar och golv är utsatta för fukt på ett helt annat sätt än allt som är ovanför mark. Men hur spelar det någon roll för dig när du ska utföra en renovering? Jo, det är viktigt att du renoverar på ett sätt som gör att fukt inte stängs inne för då är det mycket lätt hänt att du får mögel. Det är inte heller alla material som fungerar i en källare. Men när du anlitar ett företag som kan renovering av källare så kommer du få hjälp. Läs mer om källarrenovering på denna sida: källarrenoveringstockholm.se

4 Oct 2021