Rörmokare installerade på Lidingö

Vid byte av toaletter och handfat på Lidingö kan det vara bra att anlita en rörmokare. De har koll på alla vattenledningar och kan undvika översvämning.

Badrummet i huset hade varit relativt nytt när Kim och Arvid flyttade in. De gamla ägarna hade inte sparat på krutet när det handlade om kakel, golvvärme och en härlig jacuzzi. Tyvärr hade de tyckt att den toalett som fanns där dög bra och beslöt sig för att den inte behövde bytas ut ännu.

Paret hade inte hållit med om att den gamla toan passade in men nu var det som det var. Men så en dag visade Kim en onlinebutik för sin sambo Arvid. Denna butik hade en toalett som var stilren men modern och skulle passa betydligt bättre. Men istället för att beställa en med det samma bestämde de sig för att kontakta en rörmokare.

Rörmokare fixade allt

De hade fått tips om en rörmokare på Lidingö, närmare bestämt rörmokarelidingö.se, som de ringde för att höra hur de skulle gå till väga. Som tur var hade rörmokaren en lucka och kunde gärna hjälpa. Ville de så kunde han beställa hem en toalett och frakta den till dem där han skulle installera den. De fick en offert och gillade att de kunde få rotavdrag på tjänsten.

Veckan därpå hade de bestämt tid och rörmokaren kom när klockan slagit åtta på morgonen. Kim skulle jobba eftermiddag och var hemma för att möta denne. När han släppt in rörmokaren lät han denne få jobba ifred. Senare på förmiddagen deklarerade rörmokaren att toaletten var på plats och den andra låg redan på en släpkärra utanför.

14 Aug 2023