Så klart är gräset grönare på andra sidan

Funderar du på ett husbyte? Ibland tänker man att man hellre vill ha ett större, finare eller roligare hus. Börjar man titta till exempel på hemnets.se (mäklarsida), blir man onekligen sugen på att byta hus. Ordspråket ”Gräset är grönare på andra sidan” gäller verkligen om man en gång fastnar på hemnets.se (mäklarsida). Det finns så många snygga hus. Det ena är finare än det andra. Är man den idrottande typen vill man kanske gärna ha ett eget gym hemma. Tänk att få börja varje dag med några minuters jogging, eller cykling. Väljer man att bygga en pool kanske man sedan kan ta  några simtag innan man klär på sig, fräsch, pigg och redo för dagens uppgifter. Eller varför inte ta några simtag efter jobbet, och sätta på bastun efteråt. Sedan äter man en god middag och sover gott resten av natten.

Viktigt att ha en bra fysik

Variationerna är många om man skaffar sig ett hus där man kan vara aktiv. Att behålla en god fysik har blivit allt viktigare för oss i takt med att vi tar del av forskning om vad en bra kondition gör för oss människor. Vi ska ju arbeta tills vi är 75 år, minst. Kanske längre om fysiken tillåter det. Det är goda nyheter för den som gillar att jobba. Andra kanske vill ägna sin tid åt annat än jobb. Då kan det vara bra att ändå behålla en god fysik för allt roligt man vill ägna sin fritid åt. Att vilja ha mycket fritid är inget motsägande att vilja ha en bra kondition och träna. Ju bättre kroppen mår, desto bättre kan man njuta av sin fritid. Så varför inte välja ett hus med pool nästa gång som du tittar på hus? Eller om du inte vill välja hus, varför inte bygga en egen pool i ditt hus, eller i din trädgård? Hela tomten och huset får ett lyft med en pool. För många innebär en pool en lyxig detalj som höjer värdet på huset.

Varför inte skaffa pool och pooltak?

Alla som har pool bör känna till att man måste ha ett pooltak som skyddar omgivningen från att trilla i poolen. Husdjur eller barn kan lätt trilla i annars. Eller den som råkar i fyllan och villan kanske snubbla i poolen. Då är det bättre att ramla på pooltaket än att ramla i vattnet. Har man en pool är det inte så mycket dyrare att köpa ett pooltak. Det finns billiga pooltak för den som så önskar på nätet. Googla billiga pooltak, så får du flera förslag på sådana av Google. Välj sedan ett pooltak som passar ihop med den slags pool som du har.

25 May 2018