Sälj inte – renovera din lägenhet i Stockholm

Renovera lägenhet är en bra idé i Stockholm just nu. Det är värre med att sälja för tillfället. Fixa så att er nuvarande lägenhet blir drömboendet istället.

I dag när bostadspriserna bara sjunker och sjunker, kan det vara idé att renovera lägenheten istället för att sälja den. En bra byggfirma kan enkelt förvandla en för liten lägenhet till en dito med tillräckligt många rum. Ofta är det bara att sätta upp en vägg.

Eller så kan de riva en vägg, och ge er den ljusa och luftiga känsla ni egentligen har drömt om när det kommer till lägenheter. Det där som ni hade tänkt köpa nästa gång, när ni skulle kunna ta ännu ett kliv framåt i bostadskarriären. Men ni behöver inte mista den känslan i boendet, bara för att det inte är läge att sälja just nu.

Genom att renovera er lägenhet får ni ert drömboende ändå

Genom att renovera lägenhet i Stockholm kommer det kännas mindre tråkigt att inte kunna flytta precis när ni vill. Många menar att det är en mycket dålig idé att sälja lägenheter just nu, särskilt om det inte var så länge sedan som lägenheten i fråga köptes. Tiden då bostadspriserna steg stadigt för varje säsong är förbi.

Men det är alltså inget att gråta över. Så länge som ni har kvar lägenheten har ni ju någonstans att bo, och det är det inte alla som har. Och säkert kan ni fixa till den så att den blir precis så ni vill ha den. Konsultera er byggare om hur ni bäst transformerar er lägenhet till ert riktiga drömboende.

25 Sep 2022