Sätt säkerheten i första rummet med ett passersystem

Ett passersystem är ett säkert och ekonomiskt sätt att hantera dörråtkomst på företaget. Istället för att ha många nycklar i omlopp kan varje anställd få en personlig låstagga att identifiera sig med. Då kan du enkelt styra vilka dörrar som den anställde kan öppna och när. Här är några anledningar till varför du bör överväga att installera ett passersystem på ditt företag.

Minska risken för förlorade eller stulna nycklar

Många företag har problem med förlorade eller stulna nycklar. Det kan bli en kostsam affär att byta ut låsen för att behålla säkerheten. Men med ett elektroniskt passersystem behöver du inte oroa dig för detta längre. Varje anställd får en personlig låstagga och om någon tappar bort sin tagg, kan den enkelt spärras i systemet.

Öka säkerheten och kontrollen över företagets lokaler

Ett elektroniskt passersystem ökar säkerheten för företaget och dess avdelningar. Det finns ingen risk för obehöriga att komma in på kontoret eller i andra områden som inte är öppna för allmänheten. Det är också möjligt att övervaka de anställdas flöden mellan passager genom att titta på händelseloggar.

Skapa en flexibel och bekväm lösning

Ett passersystem är en bekväm och flexibel lösning för företag med många anställda och flera dörrar som behöver övervakas. Istället för att ge varje anställd en egen nyckel kan man enkelt ge ut personliga låstaggar. Detta gör det också möjligt för personer som behöver tillfällig åtkomst till vissa lokaler att låna en låstagg.

Överväg att installera ett passersystem på ditt företag

Att ha ett passersystem på företaget är ett säkert och ekonomiskt sätt att hantera dörråtkomst. Det minskar risken för förlorade eller stulna nycklar och ger dig bättre kontroll över företagets lokaler. Dessutom är det en flexibel och bekväm lösning för företag med många anställda och flera dörrar som behöver övervakas. Överväg att installera ett passersystem på ditt företag idag för att sätta säkerheten i första rummet.

10 Jun 2023