Skaffa regelbunden städning i Stockholm

Du som bor i storstaden och tycker att städning är betungande har tur. Det finns många bra städfirmor och det är så enkelt att beställa städning i Stockholm.

Kanske vill du ha städat i ditt hem, eller på ditt kontor, eller i garaget. Det finns gott om städhjälp att anlita, men det är viktigt att den som jobbar har en schysst lön och vettiga villkor. Då behöver du inte tänka att du utnyttjar en piga, för du anlitar en hantverkare. Du får RUT-avdrag på tjänsten och den som jobbar hos dig betalar skatt.

Du ska förstås anlita en städfirma, som tar hela personalansvaret, och då har du bara en faktura att betala. Det kan inte bli enklare att få hemstädning i Stockholm. Sedan gör ni upp ett schema för vilken rengöringsfrekvens du önskar på toalett, fönster, golv och badkar. Allt görs ju inte på samma gång.

Städning med vissa intervall

En barnfamilj behöver mer hjälp än en ensamstående pensionär, för det blir helt enkelt smutsigare ju fler man är. Det är också fler rum att städa. Barnen behöver mycket tid med sina föräldrar, så när arbetsdagen är slut är det skönt att komma hem till ett rent hem.

En äldre person som inte orkar att städa kan ändå unna sig lyxen av ett välstädat hem om man anlitar någon för professionell hemstädning i Stockholm. Schemat för städningen varierar mycket, och en pensionär som har hund eller katt kanske prioriterar dammsugning av mattorna varje gång. Det är helt individuellt vad just du behöver.

22 Oct 2022