Svalka dig i ovan mark pool av glasfiber

En het sommardag, solen gör sitt jobb. Skuggan hjälper inte riktigt som den gjorde förr när den globala uppvärmningen inte var så påtaglig. Svalka dig i en ovan mark pool av glasfiber.

Har du märkt att vi får allt varmare somrar? Klart du har. Man vaknar och tror man bor någonstans i närheten av ekvatorn. Desperat söker man efter något som kan svalka en. Havet är underbart men det är packat av folk och man saknar att ha det lite privat. En pool är lösningen och det kostar inte en förmögenhet.

Tänk dig att stiga upp första morgonen på semestern. Det är redan 32 grader. Du glider ut på verandan och ser din pool och det är som att du är på ett lyxigt hotell i Spanien. Sedan tar du dagens första dopp och plötsligt är kroppen nere på mycket bättre temperaturer.

Vardagslyx med en pool av glasfiber ovan marken

Med en pool ovan mark i glasfiber så får du vardagslyx utan att det kostar en förmögenhet. Den ser lyxig ut med en sådan där trevlig bländande finish. Vem vet hur länge vi får dras med pandemier, och skulle det inte vara ganska trevligt att jobba hemifrån vid polen? Tänk dig dina bensträckare, du kanske hinner med ett dopp i poolen innan du ger dig in på resten av arbetsdagen? Givetvis kommer poolen med garantier på färgen i 2 år och hela 15 år på konstruktionen. Förbered dig för sommaren redan idag.

19 Feb 2022