Trädfällning kan vara ett stort projekt

Trädgårdar och parker har ofta stora träd som till slut blir otympliga, skrymmande och kanske även sjuka och fula. Låt inte trädet bara stå där, utan anlita en trädfällare och få bort det.

Du har ett gammalt träd som du har tröttnat på, och då kan du bara beställa trädfällning i Stockholm, så kommer det folk och sågar ner det. Är det ett väldigt stort och otympligt träd betyder det inte att det är ett hopplöst fall.

Trädet måste då bara fällas i sektioner, så att det inte riskerar att rasa ner tunga grenar på andra byggnader. Står det illa till, och har växt sig stort intill huset, finns det företag som krånglar sig in där med maskiner och lyckas få ner det i alla fall.

Mycket ved blir det över

Vad vill du göra med veden? Du kan alltid be din trädfällningsfirma att såga upp veden och trava den åt dig. Skräp och sly, grenar och löv, allt det som du inte vill ha tar trädfällaren hand om. Be dem också om tjänsten stubbfräsning, så kan du bara lägga på ny jord och så nytt gräs på platsen. De forslar bort avfallet, så att du slipper tänka på det där trädet mer.

Du får det mycket ljusare i din trädgård eller på din innergård när du får bort stora träd. Då kan du använda ytan till något annat, som till exempel en terrass eller uteplats. Det är din tomt och du kan disponera den som du vill.

27 Jul 2021