Tryggt att anlita en mäklare i Uppsala

Om flytten ska gå till en studentstad är det klokt att ta hjälp med att hitta boendet. Det gör man enklast genom att kontakta en mäklare exempelvis i Uppsala.

Anna var överlycklig när beskedet kom. Hon hade kommit in på masterprogrammet i Humaniora. Kunde knappt tro att hon skulle vara med vid forskning och utgrävningar. Ett steg närmare att bli den kända arkeolog hon såg sig som i sina drömmar. Dessutom skulle hon bo i en av Sveriges häftigaste studentstäder och träffa massor av nya vänner.

Nu var det hög tid att se sig om efter boende. Visst kunde hon pendla från Tierp men det var lite omständligt med alla byten. En bra ursäkt för att få flytta. På nätet hade hon hittat en mäklare i Uppsala som hon gillade och därför bokat in tid hos nästkommande tisdag.

Mäklare hjälpte med nytt hem i Uppsala

Hon träffade mäklaren Mia på kontoret mitt inne i Uppsala. Hon var precis som Anna tänkt sig. De skulle titta på 3 ettor som låg i eller i utkanten av stan. Anna undrade vad hon skulle göra om ingen passade. Men det behövde hon inte oroa sig för, snarare tvärtom.

Hon bestämde sig för en som låg centralt inte alls långt ifrån den vackra Fyrisån som rann genom stan. Där skulle hon enkelt ta sig ut till vandringsleder då inget slog vandring för att hitta fokus och minska stress när hon senare, särskilt vid terminens slut, skulle plugga inför kommande tentor. Kontakta en professionell mäklare här: www.mäklareuppsala.biz

21 Apr 2022