Vilket solcellsföretag ska man välja?

Så snart något blir vanligt poppar det upp en hel del företag som erbjuder samma saker. Hur ska man veta vilket solcellsföretag man ska välja för att vara säker på att få det bästa möjliga?

Bertil och Agneta hade under flera år funderat på solceller. Dels för att det var bättre för miljön men också för att det sänkte parets kostnader. Agneta hade surfat runt på nätet och läst på om olika företag men tyckte att de på skärmen såg ganska lika ut.

De bestämde sig för att välja ut några stycken, sedan kontakta vart och ett för att boka in ett möte så att företagsrepresentanter kunde komma till huset och ge sina förslag. Alla skulle få skicka in en offert med pris på hela projektet.

Solcellsföretag på besök

De hade bokat in fyra stycken och tre av dessa hade varit på besök. De var alla bra säljare och hade argument för allt. Någon tryckte på miljön medan en annan pratade mycket om hur de kunde tjäna pengar på sina solceller. De hade dock relativt lika grund att stå på.

Sista besöket gick som de tidigare. Med en skillnad, denne frågade varför de ville ha solceller på ytterligare ett hus. De förklarade om vinsten varpå han svarade att de snart kommer att ha gratis el. Var inte det en vinst stor nog?

Innan Rolf, solcellsföretaget representant, åkte visste de att det var det företaget de skulle välja. Han hade sett till deras bästa och den omtanken gick rakt in i hjärtat. Läs mer om solcellsföretag på denna hemsida: https://www.interceptsolar.se/

17 Mar 2022